Fedt hår helt naturligt

Dojo Green Wave er en moderne og miljøvenlig frisørsalon. Her mødes nye trends og international inspiration med en sund holdning til hår. Hos DoJo finder du nemlig kun produkter, der hverken skader naturen, dit hår eller vores arbejdsklima. Hvorfor? Fordi det skal være helt naturligt at gå op i hår, og fordi grøn er det nye sort.

Nu også som webshop

Hos DoJo har vi altid tænkt grønt. Vores håb er en fremtid med langt mere respekt for kloden og dens beboere. Som forbrugere kan vi tage valg i forhold til de produkter vi køber. DoJo’s webshop præsenterer kun hår- og skønhedsprodukter ,  som er certificeret af Grøn Salon , med fokus på bæredygtighed og økologi.

Certificeret siden 2005

Hos os finder du ingen produkter med skadelige tilsætningsstoffer i. Til gengæld har vi et stort udvalg af grønne og allergivenlige artikler. Vi mener nemlig, at det skal være helt naturligt at gå op i hår.

Miljøvenlig frisørsalon

Som certificeret Grøn Salon bestræber vi os hver dag på at minimere vores energiforbrug og træffe de mest miljøvenlige beslutninger. Vi er meget bevidste om det ansvar, vi har over for vores omgivelser.

Levering lige til døren

Du kan få leveret dine produkter lige til døren, eller hente dem i salonen – Det er helt op til dig.

Hårpleje

Innersense Organic Beauty.
Eksklusive sammensætninger, der leverer fugt, sundhed, glans og beskyttelse, som kun Moder Natur kan give.

Hudpleje

RÅ Skincare er en nænsom bioaktiv hudplejeserie, hvor effektive og aktive ingredienser sammensættes til unikke, rene og hudvenlige produkter.