Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Koncept

Vi passer på dig og dit hår

Den grønne bølge

Hos DoJo tager vi hensyn til miljøet i alt, vi gør. Vi arbejder på at minimere vores energiforbrug, og for din, vores og naturens skyld har vi valgt alle produkter med skadelige stoffer fra. I stedet har vi fyldt hylderne op med grønne og miljøvenlige artikler, så du undgår eksem, allergi og kemikalier. Kort sagt har vi gjort det til vores koncept at passe på dig og dit hår.

Vi er en certificeret Grøn Salon. Derfor bliver vi årligt kontrolleret i forhold til energibesparelser og økologi.

Du kan læse mere om det grønne certifikat her

about-image

  TEAM DOJO

  Bag om saksen
  Dorte Johannesen
  Indehaver
  Please specify image url

  En stilsikker saks, ideer til enhver frisure og håndplukket inspiration fra alverdens kulturer. Det hele starter hos Dorte – ejer af DoJo. Karrieren har ført hende lige fra New York og London til de mere utraditionelle kulturer på kloden, til uddannelsen som stylist og de metoder og udfordringer der hører til deres hverdag og til Dennis Knudsens salon på Lanzarote.

  Vores værdier

  Det bedste for dig og miljøet

  Ingen kemikalier

  Hos os finder du ingen produkter med skadelige tilsætningsstoffer i. Til gengæld har vi et stort udvalg af grønne og allergivenlige artikler. Vi mener nemlig, at det skal være helt naturligt at gå op i hår.

  Miljøvenlig salon

  Som certificeret Grøn Salon bestræber vi os hver dag på at minimere vores energiforbrug og træffe de mest miljøvenlige beslutninger. Vi er meget bevidste om det ansvar, vi har over for vores omgivelser.

  International inspiration

  Fra New York til London og Lanzarote. Dorte har arbejdet mange steder på kloden og henter dagligt sin inspiration fra alle verdenshjørner. Det giver salonen en international profil.