Olivia Garden, Økologisk Bambus Hårbørste, Som modvirker statisk elektricitet

149,00 kr.

Olivia Garden, Økologisk Bambus Hårbørste er en ion hårbørste der modvirker elektrisk hår. Dens hår er lavet af vildsvine hår, som er 100% naturlige. De fordeler olien fra hovedbunden til håret, så det bliver mere glansfuldt og sundere og se på. Hovedbunden bliver også mindre fedtet og skal derfor ikke vaskes så ofte. Skaftet er lavet af miljøvenlig bambus. Bambus er stærk, let og så holder den bedre end alm. træ. Olivia Garden, Økologisk Bambus Hårbørste har indbygget negative ioner i gummipunden i børsten, som modvirker elekstrisk hår og så lukker de hårstråene, så håret ikke tørrer ud. Dit er med til at give dit hår mere glans og balance.

Olivia Garden, Økologisk Bambus Hårbørste må gerne bruges i vådt hår den skal blot ligges med puden nedad bagefter, så vandet kan løbe fra. Har du et barn med filtret eller elektrisk hår er den særdeles god. Den klarer det nemt uden det gør ondt.

Olivia Garden, Økologisk Bambus Hårbørste kan bruges med tørshampoo, hvor du drysser det direkte i børsten.

Rengøring – Fjern hårene fra børsten og skyl den herefter under vand. Den skal tørre med puden ned af, så vandet kan løbe fra.

INCI liste: